default logo

Car wrap folie kopen

Car wrap folie carbon, mat en beschermfolie kopen met air free bubbles om eenvoudig uw auto te wrappen. Wij verkopen car wrap folie al per 10cm met een standaard breedte van 152cm.
Bekijk hieronder ook ons assortiment raamfolie, transparante folie en spuitbussen met vloeibare folie van Plasti Dip (zie Auto blindeerfolie).

 

 

 

Wrap folie kopenCarwrapping folie kunt u hier voordelig kopen. De car wrap folie die op deze site te koop wordt aangeboden is met de grootste zorg geselecteerd. Het is mogelijk dat door verzending er beschadigingen optreden. Kreukels en vouwen kunnen met een föhn weer eenvoudig hersteld worden. Mochten er scheuren in zitten, neem dan direct contact met ons op.

De wrap folie die u via ons kunt kopen hebben wij in 3 verschillende merken, huismerk zoals deze boven is te zien, 3M folie en Avery folie.  U kunt eventueel ook samples bestellen via de volgende link. Nabestellen is geen probleem. U hoeft niet bang te zijn voor kleurverschillen zoals bij autolak. Wrap folie kopen kunt u dus in delen doen om nooit teveel te betalen.